Lidt om mig

Jeg er uddannet socialpædagog og autodidakt billedkunstner, og har siden barndommen tegnet og malet, og modelleret i forskellige materialer.

Jeg har haft mange gode inspirerende læremestre på min kreative vej, som for alvor startede med et højskoleophold på Brandbjerg Kunsthøjskole i 1968. Oprindelig ville jeg være keramiker og kom ind på kunsthåndværkerskolens keramiske linie efter højskoleopholdet. Men jeg kom til at arbejde med mange andre materialer end leret, så som grafik, tekstilbilleder og akrylmaleri. 

Jeg var i 80´erne med til at stifte den grafiske forening "Afrodites Modermærke", under Skitsesamlingen i Køge. Vi havde vores eget værksted med trykpresser, og fik inspiration og undervisning af grafikeren Gunner Nielsen. 

 

I løbet af 80´erne arbejdede jeg med et billedtæppe-projekt, hvor motiverne havde symbolsk karakter, og primært med temaer fra eventyrets verden. Jeg brugte forskellige strukturstoffer til applikation af billederne, og det var en oplevelse af næsten at "modellere i stof". 

Jeg har haft stor glæde af at kunne bruge min kreative udfoldelse sammen med børn og unge i mit pædagogiske arbejde, og senere med voksne i socialpsykiatrien.  

 

For tiden arbejder jeg primært med akrylmaleriet, og derudover er jeg i gang med at udvikle nogle grafiske metoder. 

Du kan se nogle af mine billeder under Billedgalleri.

Please Note

@2023 by I Made It!. Proudly created with wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now