_20180714_140100.JPG

Lidt om mig

Jeg er uddannet socialpædagog og autodidakt billedkunstner, og har siden barndommen tegnet og malet, og modelleret i forskellige materialer. jeg fik stor opmuntring fra min farmor, som havde en fortid som hornmalerinde på Kählers Keramikfabrik. 

Jeg har haft mange gode inspirerende læremestre på min kreative vej, som for alvor startede med et højskoleophold på Brandbjerg Kunsthøjskole i 1968. Jeg modtog her undervisning i keramiske metoder af keramiker Erik Nyholm. Oprindelig ønskede jeg en uddannelse som keramiker og kom ind på kunsthåndværkerskolens keramiske linie efter højskoleophol-det.

Men jeg kom med tiden til at arbejde med mange andre materialer end leret, så som grafik, tekstilbilleder og akrylmaleri. 

I 80´erne var jeg med til at stifte den grafiske kunstforening "Afrodites Modermærke", bl.a. sammen med Poul Lond, Willy Anderson og Per Sendrup, under Skitsesamlingen i Køge. Vi havde vores eget værksted med trykpresser og materialer, og jeg fik her undervisning af grafikeren Gunner Nielsen. 

 

I løbet af 80´erne arbejdede jeg med et billedtæppe-projekt, hvor motiverne havde symbolsk karakter, og primært med temaer fra eventyrets verden. Jeg brugte forskellige strukturstoffer til applikation af billederne, og det var en oplevelse af næsten at modellere, bare ikke i ler men i tekstilstoffer. 

Jeg har haft stor glæde af at kunne bruge min kreative udfoldelse sammen med børn og unge i mit pædagogiske arbejde, og senere med voksne i socialpsykiatrien.  

 

For tiden arbejder jeg primært med akrylmaleriet, og derudover er jeg i gang med at udvikle nogle grafiske metoder. 

Du kan se nogle af mine billeder under Billedgalleri.